2018. sze 15.

A Heti Választ felszámolják

A Heti Választ felszámolják

heti_valasz_fejlec.jpgA Heti Választól érkezett levél. Kollégáink kérték osszuk meg. Kérésüknek, természetesen, eleget teszünk.,

Búcsúféle ez a levél. Hogy időleges vagy végleges, az idő dönti el. Ami bizonyos: Heti Válasz-formánkat végleg elvesztettük. Először az újjáépülésről szóló tervünk talált süket fülekre, aztán a lapkiadó kft. élére augusztus elején kinevezett új cégvezetés a digitális és az online kommunikációs csatornáinkat is bezárta. A bevételi forrásaitól így már teljesen megfosztott cég sem a hitelezők, sem a munkatársak, sem pedig az olvasók felé nem tudja teljesíteni, amit vállalt. A minap kiderült: a társaságot felszámolják.

Noha mi magunk is kárvallottjai vagyunk ennek a helyzetnek, jelezni szeretnénk: leginkább az olvasóinknak okozott veszteség bánt bennünket.

Más eszközünk nem maradt, így ezúton szeretnénk megköszönni kitartó szeretetüket, támogatásukat, biztató üzeneteiket, érkezzenek akár levélben, hozzászólásban vagy telefonon. Hálásak vagyunk olvasóinknak, hogy júniusban a legkeresettebb konzervatív lapként búcsúzhattunk az újságos standoktól.

A viszontlátás reményében:

a Heti Válasz csapata

 

Szólj hozzá

Heti Válasz Búcsú