2019. júl 19.

Két Magyarország?

Két Magyarország?

magyar_nemzet_orban.jpgKereszty András
Fritz Tamás azt írja a régi Magyar Nemzettől meglehetősen különböző új Magyar Nemzetben:
„Európa legtöbb részén a baloldal és a liberális oldal – legalábbis még – nem megy szembe a nemzetével, annak ellenére sem, hogy sokszor már erősen globalista és kozmopolita nézeteket vallanak. A magyar bal- és liberális oldal viszont kéz a kézben járva, nagy lelkesedéssel, erős meggyőződéssel és hittel támad a saját nemzetére.
Hát ez jutott nekünk baloldalból. Ha a balliberális-globalista és a nemzeti tábor területileg jól elkülönülne Magyarországon, akkor a radikális, területi különválás nem is lenne olyan elképzelhetetlen opció. Ennek hiányában viszont, tetszik vagy nem tetszik, együtt maradunk, mi mást is tehetnénk? Viszont így folyamatosan forr a vérünk.
Hogy finoman fejezzem ki magam.”
Abban semmi különösebb nincs, hogy a baloldal és a liberális tábor Fritz Tamás szerint – és a teljes orbáni retorika szerint – a „nemzetére támad. Lévén ők a NEMZET.
Az viszont meglehetősen új gondolat, hogy osszuk ketté Magyarországot. Lenne egy Európai Magyarország a nemzetárulóknak és egy Kurultáj a hunok rokonainak, avagy a Nemzeti Tábornak. Hol húzódna a határ? Fritz Tamás – gondolom – már az önkormányzati választásra gondol. Ott, ahol bukik a Fidesz, az a terület automatikusan a gonoszok birodalmába kerül majd. És idekerül Budapest is, ha Tarlós bukik.
Gondoljátok meg proletárok. Ha rosszul szavaztok kikerültök az igazi Magyarországból, és nézzétek majd meg a jövő évi költségvetést.

Szólj hozzá

Magyar Nemzet Fritz Tamás két ország