2018. máj 12.

Robot prostik a foci VB-n

Robot prostik a foci VB-n

baba_prosti.jpgSzele Tamás
Jól tetszettek olvasni. Kifejezetten a foci-vb látogatói számára nyílt Moszkvában egy olyan nyilvánosház, amelynek személyzete robotokból áll. A bordély az üzleti negyedben, egy felhőkarcolóban kapott helyett. A szexrobotok valósághűek és mozognak is, egy óra velük hatvan fontba, azaz közel húszezer forintba kerül. A tulajdonos szerint a bordély legális és biztonságos, ő legalábbis azt mondta, garantálja, hogy két vendég között képesek fertőzésmentesre suvickolni a szexrobotokat egy speciális eljárással. - mondja a hír. De mond többet is

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/russias-first-sex-robot-brothel-12511945

Részletesen leírja a Mirror a műintézetet, nem mulasztja el megjegyezni, hogy az egyik szoba fantasy-környezetet kapott, egy másikhoz meg tartozik egy tömlöc is, tekintettel az esetleg felmerülő speciális igényekre. A robotokat Lolitának, Szásának, Natasának, Alise-nak és Isilel-nek hívják, egyik szőke, másik barna, harmadik meg zöld hajú. A háznak szóvivője is van, miért is ne lenne, aki külön kifejezte óhaját, hogy minél több kedves vendég látogasson el hozzájuk a sportesemény alatt, és természetesen a játékosokat is nagyon szívesen látják, amennyiben engedélyük van a látogatásra az edzőjüktől.
Hát engedélyük még tán csak lesz, azt nem tudni, kedvük lesz-e az animált gumibabákhoz…
Mellesleg, annak ellenére, hogy sokan nem így hiszik, a világméretű sportesemények nem szokták fellendíteni a szexipart. Az előző foci-vb-n olyan lagymatag volt a kereslet, a várakozások dacára, hogy a riói Vila Mimosa hölgyei majdnem kötéllel fogták a vendéget, az utolsó olimpiai játékok alatt pedig – tanulva a korábbi üzleti pangásból – szó szerint a felére-kétharmadára vitték le az áraikat.
http://sportmindig.hu/arengedmeny_rioban
Hát, ahogy elnézem, fergeteges buli készülődik Moszkvában is.Szesztilalom, vasfegyelem, kancsuka, guminők…
Tényleg csak a focit lesz érdemes megnézni.

Szólj hozzá

foci vb guminő Moszva Szele Tamás kuplejár