2017. nov 25.

Anti-celeb nyerte a Konyhafőnököt

Anti-celeb nyerte a Konyhafőnököt

 

Dobó Ágiról sok mindent tudhat az, aki kicsit körülnéz a bulvárvilágban. A testmagasságát: 170 centiméter. A mellbőségét: 84 centiméter. A derekát: 59 centiméter. Meg olyan lényeges dolgokat, hogy Bruce Willis egyik filmjében majdnem szerepelt. Egy jogászt alakított volna, aki a főhős ellen szervezkedők bandájának szépséges gonosza lett volna. de nem lett.
Az már az apróbetűs részek között fedezhető fel, hogy a most 31 éves lány, aki hét évvel ezelőtt megnyerte a Miss World Hungary szépségversenyt valódi jogász. Négy évvel ezelőtt jogi diplomát szerzett Debrecenben. Meg, hogy blogot ír. Jó nem sűrűn irogat. de akkor is. Pumpkintól a Pampersig terjed az írások skálája. Mert Pumpkin Pie (sütőtökös pite) receptről is ír, meg (nyilván szponzori kérésre) a bébipelenkák használhatóságától.
Mindenesetre más ez a lány, mint ahogy a szépségkirálynőket elképzeljük. Ezzel nyerte meg a tévé Konyhafőnök vetélkedőjét. Nem is az ételére volt érdemes figyelmi. A menű a zsűri számára élvezhető kis kockákból, zselé darabokből, megformált húsokból, ehető virágokból állt. De ahogy megszervezte a munkát két segítője számára! Ahogy felvázolta a koncepcióját, és számon kérte azt, ahogy reagálni tudott a "katasztrófára" (leesett a véreshurkába csomagolt hús darab) az bizonyította: a döntés - az első díj - jogos volt.
A legviccesebb: mit csinál a tíz milliós nyereménnyel? Férjhez megy belőle. Hiába van két gyereke, élettársa hét esztendeje. De esküvő még nem volt. De nemcsak ezért nem szerepel a televízió másik műsorában, amelyben feleségek láthatók luxuskivitelben.

Szólj hozzá