2018. ápr 14.

Hisztéria tüntetés előtt

Hisztéria tüntetés előtt


opera.jpgEgy hír, ami álhír

Állítólag Gulyás Márton, „önjelölt forradalmár” hívta meg a haverjait a szombat délutáni tüntetésre. A hivatásos rongáló mellett korábban már megjelent az ANTIFA nevű szervezet néhány képviselője, igaz akkor még nem volt nagy botrány, de szombat délután lehet. 
Az ANTIFA képviselői korábban már
 lángbaborították a németországi Hamburgot is, amikor az északi kikötőváros adott otthont a G20-as találkozónak. Benzinnel locsoltak le autókat, amelyeket aztán felgyújtottak, de kövekkel betörtek többszáz kirakatot és megsebesítettek rengeteg rendőrt. A hatóságok 2000-nél is több bűncselekmény ügyében nyomozott a hamburgi eseményeket követően. Többen, köztük ártatlan nézelődők kerültek kórházba!
Ha Gulyás Márton hívására Budapestre érkeznek ezek az állatok, akkor ugyanerre kell számítanunk ma délután,amikor az Opera előtt gyülekeznek a demokrácia vívmányával, vagyis a szabad választással és annak vasárnapi eredményével elégedetlen ellenzékiek. Közéjük keverednek majd az anarchisták, akik felheccelik a tömeget, provokálják a rendőröket, arra várnak majd, hogy elcsattanjon az első pofon és akkor elszabadul a pokol. A békés fővárosunk utcáin lángbaborulnak majd az autók, törnek a kirakatok, folyik majd a vér. 
Amennyiben nem akar megsérülni, akkor mindenképpen maradjon otthon, hiszen a vízágyú nem válogat! Márpedig, ha a hivatásos zavarkeltők belelendülnek, akkor a rendőröknek nem lesz más választásuk oszlatni kell a tömeget és akkoWittner Mária azoknak az embereknek, akik akár nyílt erőszakkal, akár gyilkosságok árán vennék el a hatalmat a vasárnap választási győzelmet aratott kormánypártoktól, azt üzente: akinek hite van, abban nem tudnak félelmet kelten. 
"Tudomásul kell vennie a vasárnapi voksolás végeredményét megkérdőjelezőknek, hogy akik a Fideszre szavaztak, azok Magyarország, a magyarság megmentését választották. Ez az egyetlen helyes döntés, mert akik így gondolkodnak, azok gyermekeik jövőjét is szem előtt tartják" – mondta  Wittner Mária a PestiSrácok.hu - nak.
Wittner Mária szerint a szombatra meghirdetett tüntetés előtt sok ember nyílt erőszakra buzdít, és ehhez a "szégyenletes társasághoz" ellenzéki politikusok is csatlakoztak. Az akasztgatni szándékozóknak azt üzente: nem érti, hogy mitől van mérhetetlen gyűlölet egyesekben, de abban biztos, hogy akinek hite van, abban nem tudnak félelmet kelteni a leghangosabbak, leginkább erőszakosak semNyolc hónapot töltöttem a siralomházban, sok embert hallottam elbúcsúzni, nem akarok semmi rosszat senkinek, de azt kívánom a most mások életét elvenni akaróknak, hogy csak egy hétre érezzék át azt, amit nekem kellett a börtönben. Akik most akasztani akarnak, azoknak azt tanácsolom, menjenek ki a 301-es parcellához, szálljanak magukba, és gondolkodjanak el, mi is az emberség. Minden magyar életért kár, még a gonosztevőkért is. Arra kérem a hangoskodókat, hogy fejezzék be a gyűlölködést! Wittner Mária szerint a vasárnapi szavazás eredményével Magyarország a kereszténység mellett kötelezte el magát. Szerinte ez az egyetlen helyes út, mert hazánk folyamatosan fejlődik, nem pedig abban a mocsárban vergődik, amelyben a korábbi kormányzatok alatt volt kénytelen.

 

 

 

Szólj hozzá

tüntetés ellenzék Opera